sâmbătă, 27 decembrie 2014

Sarbatori Fericite : Muie Steaua Bucharest!



Pe tot globul, pe toate continentele, in toate tarile, in toate limbile, toate etniile si rasele de pe pamant, ureaza din tot sufletul  un sincer Muie sTEAUA suflarii ovine din Ghencea!


vineri, 18 aprilie 2014

Dinamo - steaua : 17.04.2014

Un nou meci contra noastra o noua umilinta. 17.04.2014, Bucuresti, Arena Nationala, Cupa Romaniei, Dinamo contra stelei, din galeria stelei flash-urile camerelor nu mai contenesc. Dupa meci desi calificat, oile se simt ca de obicei complexate, depasite, invinse, proaste.



Cea mai mare adunare de tarani din Romania a mai primit o lectie din care probabil nu a inteles nimic. Nu mai faceti planuri baieti, unii s-au nascut doar ca sa sterga oaia in cur, pentru voi masline de oaie cu urda, pofta buna. Si sa pasteti fericiti!

duminică, 9 martie 2014

Neata fetelor!

Cristina, Vika, Giovanna si adorabila Mimi sunt patru fete cucuiete. Fetelor cum ati dormit peste noapte?



Si raspunsul lor:
-Pe tare...

Daca Giovanna este cea mai dura si mai scmechra dintre ele:


Mimi este cea mai sensibila, sufera dupa dragostea sa Reghe:


Isi alina oful prin arta, compune slagare.


vineri, 7 martie 2014

Mihai Stoica este acasa!

Meme se simte deja ca acasa in stabilimentul de 5 stele Dupa Gratii unde este cazat si deja are multi priteni cu care petrece zi si noapte. Recent este imaginea unei companii de cosmetice mai exact pentru produsul lor LubriStar un lubrifiant de cea mai buna calitate despre care Meme declara deschis ca "mi-a schimbat viata".


miercuri, 5 martie 2014

stea Cazatoare :))

sTEAUA isi urmeaza destinul, calea neabatuta catre penibil si autodistrugere....


Patron puscarias, manager puscarias, sef de galerie puscarias, antrenor puscariabil (mafia pariurilor in Germania si in Romania), nevasta-impresar tarfa de ultima speta, puscariabila (complice mafia pariurilor), suporteri "ca la teatru" (H. Duckadam), foste "glorii" alcoolisti si cersetori. Numitori comuni: manele, prostie, rautate, hotie, impertinenta, tupeu, tiganie, ipocrizie...
Rahatii astia se vad acum chiar un fel de martiri..

Cati ani de puscarie a luat Mihai Stoica?

In caz ca nu stiati va arata el pe degete 3 ani si 6 luni, sase da?



Acum Meme isi poate urma nestingerit nestingherita destinul si pasiunea de a fi o menajera perversa :)



Primul seftie de dupa gratii!

duminică, 2 martie 2014

Follow up steaua - Dinamo - cea mai mare adunare de tarani din Romania este in Ghencea

Ieri unicul derby a mai confirmat odata ce stiam deja:

taran = stelist
ghertoi = stelist
cocalar =stelist

Cea mai cea echipa din Romania s-a cacat din pe ea in Templul Cavoul Fotbalului Romanesc si in ciuda smecheriei  facute cu biletele  ( au primit 5500 anul trecut dar in schimb au dat anul asta doar 1600) au supt pula in cea mai pura traditie stelista chiar la ei acasa si mai si recunosc asta mandri.



Ati inteles ideea da? Esti stelist esti taran! Si cand te gandesti ca sunt multi care au dat like! Oare cati stelisti stiu sa citesca? 10% ? Cred ca mai putin.

vineri, 28 februarie 2014

După Steaua - Dinamo 0-3 în septembrie '89, Valentin Ceauşescu a vrut să-l aresteze pe Anghelache.

Poveştile Derby-ului. După Steaua - Dinamo 0-3 în septembrie '89, Valentin Ceauşescu a vrut să-l aresteze pe Anghelache. "Nea Costică a fugit din Ghencea"

de Cristi Scutariu Ultimul update Astăzi, 08:19

Început de toamnă, 9 septembrie 1989, doar câteva luni până la căderea regimului comunist. Pe stadionul Steaua s-a disputat o partidă ce avea să consemneze ultima înfrângere clară aplicată deDinamo celor de la Steaua în era Ceauşescu. A fost 3-0 pentru fotbaliştii antrenaţi atunci de Mircea Lucescu, goluri Mateuţ (15), Timofte (76) şi C. Zamfir (84). Dincolo de rezultatul surprinzător, meciul a ascuns şi alte detalii interesante, unele pe care regimul politic, iar apoi euforia generală a căderii lui, le-a ţinut ascunse. Le povesteşte pentru ProSport Claudiu Vaişcovici, pe atunci unul dintre golgheterii lui Dinamo.
Era în startul sezonului 89/90, Steaua era în regres. În etapa a treia avea o victorie (n.r. – 3-0 cu Flacăra Moreni) şi un egal (n.r. – 1-1 cu ”U” Cluj), noi două victorii. În tribună, pe Ghencea, era Cornel Ţălnar pe atunci la Victoria. Deasupra lui erau mulţi generali din Armată care comentau după ce i-am bătut cu 3-0: ”ei, asta e acum, ne-au bătut acum, dar tot noi luăm campionatul”. Auzind, Ţânţarul se întoarce către ei şi le spune: ”în primul rând, dumneavoastră trebuie să scăpaţi de retrogradare, că sunteţi la minus 1, apoi să vorbiţi de campionat”. Se referea la clasamentuladevărului. 
foto: alinpaicu.ro
rândul de sus: Vaişcovici, Cămătaru, Andone, Lupu, Varga, Stelea; rândul de jos: Sabău, Mateuţ, Lupescu, Rednic, Klein
Spionaj prin gaura din peretele vestiarului
Aşa, să revenim. Tot la meciul ăsta era povestea cu spionajul din vestiar. Ce făcuseră steliştii? Făcuseră o gaură în peretele vestiarului oaspeţilor, o acoperiseră cu un carton şi văruiseră peste, ca să nu se vadă. Au trimis un masor care să asculte ce nea zicea nouă Mircea Lucescu, dar l-au prins ai noştri. N-aveau ce să audă, că Mircea Lucescu făcea şedinţele tactice la Săftica, acolo ne zicea ce să jucăm, pe cine să marcăm şi aşa mai departe. 
În ziarul Sportul s-a făcut la acea vreme o apreciere la adresa tacticii folosite de Mircea Lucescu în derby: ”dinamoviştii şi-au demonstrat şi fructificat superioritatea în acest meci, începând de la mai buna organizare a jocului până la randamentul colectiv şi individual al celor 11 jucători de pe teren”.
Hagi către Mihăiescu: ”Bă, Cioară” Lasă-mă, mă, să fac şi eu ceva
Apropo, la meciul ăla ne-a băgat doar cu două zile înainte în cantonament, deşi până atunci intram cu o săptămână înainte de meci. Ţin minte că eram la Săftica cu două zile înainte de meci, ne-a adunat în sala de şedinţe şi ne-a zis: ”N-am ce să vă mai spun la meciul ăsta. Ştiţi ce să jucaţi, sunteţi în vână, mult mai buni şi mai în formă decât ei”. Singura indicaţie i-a dat-o lui Iulică Mihăiescu: ”om la om la Gică Hagi, pe tot terenul. Nu mişcă!”. Hagi a fost terorizat meciul ăla, la un momentdat i-a şi zis lui Mihăiescu: ”Bă, Cioară! Mai lasă-mă, mă, să fac şi eu ceva”. Nu jucase nimic. A luat cartonaş roşu pe final, a avut un gest dur, o ieşire necontrolată ceva. Ţin minte că a venit Dan Petrescu, arbitrul, la el şi i-a zis: ”ce-ai făcut, Gică? Ce să-ţi fac acum?”, la care Hagi: ”Dă-mi roşu, bre, asta e”.
”Doar Andone ştie motivul pentru care voiau să-l aresteze pe Anghelache. Nu a spus nimănui”
După meciul ăla au vrut să-l aresteze pe Costică Anghelache.  Valentin Ceauşescu, nu ştiu ce îi venise, şi voia să îl lege pe nea Costică. A fost o atmosferă ciudată, noi am intrat la vestiare şi nu am avut voie să ne bucurăm zgomotos, să nu-l deranjăm pe Valentin. Ne-am luat hainele, nu am făcut nici duş, şi ne-am dus la autocar să ne întoarcem în Ştefan cel Mare. Valentin venise în zona vestiarelor, pe tunel, aştepta cu nişte aghiotanţi să iasă Anghelache. Nea Costică a ieşit repede, dar în direcţia opusă, a traversat terenul, a urcat pe la tribuna oficială, s-a urcat într-o maşină şi a fugit spre Dinamo. Ne-am întâlnit în Ştefan cel Mare, dar nu a stat mult, că îi era frică să nu vină după el şi acolo. Nu ştiu exact motivele, ştiu că Andone a aflat pe urmă, dar nu ne-a spus niciodată de ce voiau să îl aresteze pe Anghelache. Măcar ne-a dat primele. 20.000 de lei au venit după meci de la generali, 100 de dolari şi câte un video player ne-a dat Anghelache.
Contactat de ProSport, Constantin Anghelache a confirmat incidentul în care a fost implicat."Domnule, nu ştiu dacă era vorba chiar să mă aresteze sau nu, însă s-au făcut presiuni mari de tot asupra mea. Din ce motiv? Pentru că i-am bătut, nu era normal? I-am bătut cu 3-0 la ei acasă. A trebuit să plecăm foarte repede că eram sub teroare, nu altceva. Asta a fost toată povestea", a spus Anghelache. Actualul oficial al lui Dinamo, Constantin Anghelache era la acea vreme colonel în Securitate şi mâna dreaptă a lui Mircea Lucescu la clubul Dinamo.

CV Claudiu Vaişcovici
Născut: 14.10.1962 (Galaţi,GL)
Post: atacant
În Divizia A
  • 1980-81: Sportul Studenţesc - 2 meciuri
  • 1983-84: Dunărea CSU - 15 meciuri, 1 gol
  • 1986-87: Oţelul - 25 meciuri, 5 goluri
  • 1987-88: Victoria - 15 meciuri,  5 goluri / Dinamo - 16 meciuri,  22 goluri
  • 1988-89: Dinamo - 24 meciuri,  21 goluri
  • 1989-90: Dinamo - 21 meciuri, 14 goluri
  • 1990-91: Dinamo - 7 meciuri
Total: 115 meciuri, 68 goluri
În străinătate
  • 1990-91: Bursaspor K (1 Turcia) 8 meciuri
  • 1991: Zimbru Chişinău (2 URSS) 29 meciuri, 9 goluri
În echipa naţională
  • Debut: 08.04.1987, România – Israel 3-2
Total: 10 meciuri
În cupele europene
  • Debut: 16.09.1987, EPA Larnaca – Victoria 0-1
Total: 18 meciuri, 4 goluri

marți, 25 februarie 2014

sTeAuA GAY pride!

Prima echipa europeana ca si conceptie este sTEAUA caci ea este prima care accepta dar si incurajeaza travestiti, homosexualii, transexualii si zoofilii. Cand am dat de pagina sTEAUA Pride, am crezut ca e o gluma proasta, dar ea exista asa ca....



Nimic nu este intamplator.




https://www.facebook.com/steaua.pride

sâmbătă, 15 februarie 2014

Ziua Îndrăgostiţilor cu Doamna Chiajna

Steaua a câştigat de-abia al doilea amical al iernii în meciul cu Concordia. Mai mult, Steaua a confirmat că este o echipă unică: singura cu amicale mai tari decât oficialele.
Paranormalul a plutit în jurul acestei partide în ziua disputării ei: Concordia a anunţat mai mulţi accidentaţi pentru această întâlnire, accidentaţi despre care antrenorul Ionuţ Chirilă spunea că pot fi totuşi recuperaţi pentru meciul următor. Apare, ca într-un scenariu absurd, directorul sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar, care anunţă că accidentaţii Concordiei nu sunt chiar toţi accidentaţi şi că vor fi apariţii surpriză în primul 11. Şi spusele lui Bobar se confirmă, accidentatul Wellington apărând brusc printre titulari deşi dimineaţă antrenorul său spunea că nu poate juca. Paranormalul a continuat cu scoaterea celui mai bun jucător al Concordiei, Purece, din primul 11, pentru a fi introdus ulterior, pe parcursul meciului. Concordia a avut un singur şut cât de cât decent în toată partida, cel al decarului Purece, care nu şi-a găsit locul într-un prim 11 fantomă.
S-au mai văzut meciuri cu una, chiar două erori imense de apărare, dar să vezi cum toate cele 4 goluri ale învingătorilor au fost marcate după greşeli uriaşe ale defensivei, asta chiar mai rar se poate admira. Deja la eroarea lui Leca de la 2-0, cu pasa greşită spre propriul portar, a intrat pe ecran faimoasa urare de la televiziunea bulgară “Leca noci deţa” (Noapte bună, copii) şi spectatori de la lojele arenei din Ghencea au dat televizoarele pe “Românii au talent”, după relatarea unui reporter aflat pe stadion.
Antrenorul Concordiei, Ionuţ Chirilă, care a avut grijă să ne tot spună pe parcursul iernii că Steaua este o echipă intangibilă, deşi băieţii săi bătuseră liderul Astra, a făcut o promisiune în dimineaţa partidei cu Steaua: “tinerii mei fotbalişti vor juca la un nivel extrem de ridicat”. Pe teren, însă, Concordia a avut un joc de echipă antrenată de un instalator, ca să parafrazez o metaforă încercată de Ionuţ Chirilă la adresa unui preşedinte din Liga 1. Un preşedinte care a anticipat perfect cum se va juca de Ziua Îndrăgostiţilor această partidă. După meci, Ionuţ Chirilă a fost mult mai spectaculos decât fotbaliştii săi din teren spunând că băieţii săi nu pot să-şi propună să obţină ceva dintr-o partidă cu Steaua, echipa din Ghencea fiind “dintr-un alt campionat împreună cu Petrolul şi Astra”. Chirilă uitând că totuşi Concordia a bătut o echipă “dintr-un alt campionat”, Astra, în acest sezon.    
După acest meci câştigat de Steaua plimbându-se prin faţa Concordiei, accept acea frază care s-a tot auzit pe parcursul iernii dinspre clubul din Ghencea: rezultatele din amicale nu au nicio relevanţă.
sura

luni, 20 ianuarie 2014

O zi pe stelistadevarat -locul stelistilor lipsiti de inhibitii

In general intr-o zi in afara de obisnuitele cautari ca "muie steaua" sau "anti steaua" mai avem si:



Nici un secret ca stelistii sunt aurolaci labari,insa haideti sa vedem cam cum arata cautarile pe o luna:



Dupa cum scria si in Ghidul Stelistului Adevarat, pentru a fi un ultras ros-albastru trebuie sa iti poti suge singur pula,cand ai reusit asta cauti "penisuri adevarate" sau mai simplu "cea mai mare pula",intrebari existentiale te framanta ca de exemplu "cum este sa fii o pula",pentru ca apoi sa descoperi ca,stelist fiind,nu esti doar gay ci si zoofil.

marți, 14 ianuarie 2014

Cea mai muita echipa din tara #2

Dupa cum spuneam,este echipa cu cei mai multi fani si asta pentru ca o familie de tigani are in medie 6-7 copiii iar in acelasi timp taranii sunt majoritari in tara.
Asa se explica faptul ca au tribunele pline mereu:


duminică, 12 ianuarie 2014

O tara intreaga striga.....


Cea mai muita echipa din tara

Cand slugoii din presa se intrec care behaie mai tare nu trebuie sa ii luati mereu in serios,da suntem echipa cu cei mai multi fani pentru ca traim intr-o tara inca predominant rurala deci toti taranii sunt stelisti si chiar si asa avem destui tarani si la orase,dar vreau sa subliniez este ca dincolo de cele mai retarde coregrafii noi suntem peste tot tarani, pardon adica suntem peste tot acasa.Cea mai mare galerie din tara,ia priviti:

Ok,am dat banii pe seminte si bere Noroc asa ca n-am mai avut si de bilete,dar ar trebui sa fie gratis pentru stelisti pe toate stadioanele,suntem de la Stoia deci trebuie sa ni se de pe degeaba,cum ne dau arbitrii de pomana!

marți, 7 ianuarie 2014

Cea mai buna coregrafie.....

.............facuta vreodata de galeria ros-albastra.



Jalnic nu-i asa?Dar cand presa aservita te linge in cur orice faci, e cam greu sa fii conectat la realitate si sa iti gasesti motivare.Nu mai pomenim ca e platita din banii CSA Steaua adica din banii MApN-ului adica banii contribuabililor, ai nostrii!